În perioada 13.11.2023-17.11.2023 în Gimnaziul Nr.65 s-a desfășurat Săptămâna claselor primare cu genericul: „În lumea poveștilor”.

Săptămâna a început cu anunțarea planului tuturor activităților în cadrul careului, organizat de dna învățătoare, Zacuțel Oxana. Tot în această zi a avut loc concursul desenelor pe asfalt cu tematica „Povestea mea preferată”.

În cea de a doua zi ne-am transpus în lumea matematicii, clasa a II-a, învățătoare  dna Sanduța Victoria,  unde am asistat la o lecție publică, având Subiectul: „Adunarea și scăderea în concentrul 0-100. Analiză și sinteză”.

În ziua a treia am călătorit în lumea comunicării, clasa a IV-a, învățătoare  dna Glavan Cristina, am fost invitați la lecția publică cu Subiectul: „Un prieten este darul pe care ți-l faci singur”.

Iar, joi la propriu am mers „În lumea poveștilor” participând la o victorină cu același generic, organizat de dna învățătoare Zacuțel Oxana.

Săptămâna s-a încheiat cu o activitate surpriză și anume cu jocul „Roata Norocului”, organizat de dna învățătoare Viorica Boico. Participanții au dat dovadă de iscusință, iar distracția și voia bună și-au făcut cu ușurință loc pe platoul de la „Roata norocului”.