Săptămâna matematicii
În perioada 20-27 februarie 2023,  în Gimnaziul Nr.65 a fost organizată săptămâna matematicii. Pe parcursul săptămânii au fost desfășurate diverse activități:

– Jocul „Prinde nourașul” (calcule orale), desfășurat pe data de 20.02.23 în cadrul careului de deschidere a săptămânii matematicii;
– Concursul gazetelor de perete și confecționarea unui produs cu tematica: „Matematica în arhitectură/Matematica în tehnologii” desfășurat pe data de 21.02.23;

– Concursul corpurilor geometrice matematice confecționate, desfășurat pe data de 22.02.23;
– Concursul „Cafeneaua matematică”,  desfășurat pe data de 23.02.23.

– Expoziție din lucrăriile confecționate: „Matematica în tehnologii/Matematica în arhitectură”, desfășurat pe data de 24.02.23.

-Totalurile săptămânii și premierea elevilor.

         
Pe parcursul acestei săptămâni au participat cu mare interes majoritatea elevilor. Din clasele primare cei mai activi s-au remarcat Zacuțel Sergiu (clasa a III-a) și Gore Darius (clasa a IV).
La treapta gimnazială cei mai activi au fost elevii:  Bobernaga Damian (clasa a IX-a), Șelaru Bogdan,(clasa a VI-a), Boico Otilia (clasa a VII-a), Dimitriu Dumitru (clasa a VI-a).

A fost o săptămână interesantă, o săptămână în care s-a demonstrat că interesul pentru matematică se naște și se dezvoltă odată cu înțelegerea tot mai clară și cu pătrunderea tot mai adâncă în lumea adevărurilor ei.