Săptămâna Istoriei și Geografiei

 

În perioada 28 noiembrie- 05 decembrie s-a desfășurat Săptămâna Istoriei și Geografiei, monitorizată de Dna Odobescu Mariana.

 

Luni, 28 noiembrie a avut loc lecția publică la Istoria românilor și universală în clasa a VII-a. Subiectul lecții: Moldova și Țara Românească sub regim fanariot. Tot, luni elevii la Geografie au pregătit poster cu tematica: „Poluarea mediului înconjurător”.

 

Pentru marți au fost prezentate expoziții de pictură cu tema „1 decembrie – Ziua României” și tot odată a avut loc concursul: „Cel mai ingenios Vulcan și cea mai interesantă Moară de Vânt” din materiale reciclabile.

 

Miercuri s-a desfășurat lecția publică în clasa a IX-a având tema: „Migrația populației” și tot în această zi a avut loc concursul de confecționare a stegulețelor Românești din materiale reciclabile.

 

Joi a avut loc concursul de poezii și eseuri având tematica: „Dulce Românie ce-ți doresc eu ție” și concursul de reviste/poster- „Viața la înălțime- cei mai impresionați munți”.

 

Săptămâna s-a încheiat cu o activitate dedicată Zilei Naționale a României și s-au făcut totalurile săptămâni, iar cei mai activi și implicați elevii au primit diplome, aplauze și premii.